Tisak na tekstil

Tisak na odjevne predmete i tekstilnu robu je ono po čemu smo poznati. Tisak na tekstil radimo u svim poznatim tehnologijama, u količinama od jednog komada do tisuću i više...

Termo tisak specijalnim folijama

Termo tisak radimo sa videoflex i flock folijama koje se odlikuju odličnom pokrivnošću i postojanošću. Boje ne gube intenzitet ni nakon velikog broja pranja. Za reklamni tisak na vašu odjeću možete izabrati iz velike palete boja, a za razliku od ostalih načina apliciranja na tekstil, ove folije odlikuju se oštrim rubovima gotove grafike.

Termo tisak je prokladan za male i srednje serije - već od jednog komada, pa na više.

Prikladno za sve vrste i boje podloge - majice za partije, majice za poklon, radna odijela, kute, kape, kišobrane i razne druge odjevne predmete i reklamne artikle.

Transfer preslikači za tekstil

Kolor preslikači mogu se aplicirati na sve bijele podloge. Full color slika na majici, već od jednog komada. Ovi preslikači odlikuju se velikom postojanosti prilikom pranja.

Kolor solventni preslikači su preslikači za tamne podloge. Solventni preslikači sadrže bijelu pozadinu, pa su jako dobro vidljivi na bilo kojoj tamnijoj boji podloge. Mogućnost tiska već od 1. komada. Neograničen broj boja tiska, kao i motiva - idealano za isprint kolor fotografije iz vašeg albuma na majici, kao i sportske grbove na dresovima.

Izrada preslikača i zapeglavanje na majicu - gotovo za 6 ili 24 sata!

Sublimacija

- tisak na umjetni tekstil - dresovi, zastave -

Tisak se izvodi postupkom ispisa sublimacijske boje na transfer papir, te kasnije pomoću transfer preše pod visokom temperaturom prenesemo na materijal. Boja pod visokom temperaturom prelazi u plinovito stanje te ulazi u strukturu materijala i boja nije opipljiva kao kod sitotiska. Ovo je idealna tehnika za oslikavanje zastava, bannera, šalova, presvlačenje namještaja, jastuka, dresova...)

Tiskamo na slijedeće proizvode:

  • - Sportski dresove,
  • - Majice za tvrtke i događanja
  • - Majice za maturante
  • - Haljine i odjeću za prezentacije i partije
  • - Kupaće kostime
  • - Kišobrane
  • - Torbe i fascikle

Važno: Ovom tehnikom NEMOŽE se tiskati na pamuk i ostale prirodne materijale.

Strass - šljokice, Swarovski kristali, cirkonij...

Aplikacija šljokica na odjevne predmete - haljine, vjenčanice, majice, traper, kute, cipele...

Radimo sa najkvalitetnijim kristalima koji se odlikuju blještavilom i odličnim ljepilom za tekstil koje podnosi dugotrajna i višekratna pranja. Veliki izbor boja i oblika te veličina kristala.

Vrlo povoljne cijene kako gotovih motiva, tako i vaši originalnih - apliciramo u malim serijama - za frizere, ugostitelje ili specijalne prigode. NPR - Imate dragu majicu kojoj fali par kristala pa izgleda staro - donesite da popravimo i da zablješti ponovo kao nova!

Radimo motive po narudžbi za daljnji plasman - Vlasnici tiskara i štandova, trgovina - javite se!

Široki izbor boja i oblika:

Radimo motive za druge tiskare i štandove - sve što vam je potrebno je naš gotovi motiv od kristala i vaša termo preša za preslikače. U ponudi imamo i potrošni materijal - kristale, kao i aplikator za apliciranje pojedinačnih kristala. Nudimo vam izradu šablona za vaše kristale. Javite se za suradnju!

Majice za maturante sa tiskom:

Majice za maturante štampamo brzo i povoljno, jer već znamo da svi dolaze u zadnji čas. Nudimo veliki izbor boja majica u standardnim veličinama. Mogučnost aplikacije u termotisku ili na preslikaču.

Budite originalni, budite zapaženi i imajte uspomenu na lude godine!

SUPER POVOLJNO!

Gotove majice sa tiskom za maturante isporučujemo za 24 sata nakon dogovora i akontacije.

Web dizajn i izrada web stranica